Powered By Blogger

joi, 3 martie 2011

Metode antiaging



APA – SURSA VIETII

          Apa este atat de importanta pentru organismul uman incat e unul din factorii principali ai sanatatii.
          Mai intai de toate, corpul nostru se compune din 70% apa. O cantitate din aceasta apa este intrebuintata neincetat pentru nevoile organismului, ca atare atare fiecare gram de apa consumat trebuie sa fie inlocuit cu alt gram de apa proaspata, daca dorim sa pastram trupul intr-o stare normala.
Organismul nostru elimina mereu apa prin porii pielii, sub forma de sudoare si transpiratie.Sudoarea este secretia care se elimina cu atita rapiditate si abundenta, incit se formeaza in picaturi care se evapora incontinuu prin piele.Transpiratia este o evaporare treptata si progresiva a apei prin piele, iar experientele au dovedit ca , daca ea s-ar opri ar surveni moartea.
Analizele chimice au demonstrat ca sudoarea si transpiratia sint pline de produsele descompuse ale organismului,deci daca in trupul nostru nu va fi lichid suficient, aceste reziduuri vor ramine in organism, otravindu-l si atragind mai apoi boala, si apoi moartea.Transpiratia si sudoarea sint necesare pentru diminuarea prin evaporare a surplusului de caldura, pentru a mentine in organism o temperatura normala.



Apa in cantitate suficienta, este necesara pentru  circulatia normala a singelui, pentru indepartarea moleculelor distruse si pentru asimilarea normala a substantelor nutritive.
          Fara o cantitate suficienta de apa in organism partile nedigerate ale alimentelor n-ar avea umiditatea necesara pentru a trece usor prin colon si a iesi din corp, si de aici apare constipatia cu toate complicatiile ei.
          Persoanele care nu beau suficienta apa sunt lipsite de energie, au aspectul oamenilor anemici, sunt palizi, pielea intotdeauna uscata si transpira foarte rar.
          Ei sufera aproape intotdeauna de tulburari digestive, intestinele si colonul lor sunt scortoase, iar organismul din lipsa de apa e obligat sa-si absoarba apa murdara din intestinul gros imbolnavind trupul nostru.
          Daca omul nu bea apa suficienta, amanand exigentele naturii si uitand apoi de ele, incepe procesul de solidificare a materiilor fecale. Cand mai tarziu, reincepe miscarea ritmica a intestinului numai o parte din materiile fecale sunt eliminate, cealalta parte ramanand lipita de peretii colonului. Zilele urmatoare se va mai adauga o cantitate mica si asa mai departe pana ce omul incepe sa sufere de constipatie cronica, cu complexul de boli care o intovaraseste.
          Jumatate din afectiunile femeilor sunt produse din aceeasi cauza – constipatia.
          Absorbtia materiilor fecale in organism cu ajutorul sangelui se explica in doua feluri. , in primul rand datorita cerintei si a necesitatii de a i se da organismului o cantitate mai mare de apa si in al doilea rand datorita efortului disperat pe care il face natura pentru a elimina produsele toxice prin piele, plamani si rinichi.
          Transpiratia si respiratia impusa sunt adesea cauzate de aceasta sfortare suprema a naturii de a se elibera de ceea ce a avut natura sa elimine prin colon.
          Natura intelege pericolul permanentizarii materiilor fecale in organism si de aceea depune toate eforturile sa elimine pe alta cale rezidurile, netinand cont de pericolul de a otravi sangele. Cel mai bun si mai demonstrativ exemplu al faptului ca multe boli si suferinte sunt provocate de aceasta stare anormala a intestinului gros este ca de indata ce el este curatat, dispar si bolile care au directa legatura cu constipatia.
Specialistii spun ca fiecare om trebuie sa consume zilnic de la 2 la 5 litri de apa pentru a compensa pierderea.
Daca trupului nu i se ofera aceasta cantitate, atunci el se foloseste de lichidele care se afla inlauntrul sau si omul incepe sa se,, usuce ‘’ toate functiile sale fiind alterate.Nu trebuie sa va mirati daca veti incepe sa suferiti de diferite boli fizice.
Trupul omului este plin de  diferite substante daunatoare, toxice, pe care natura nu este in stare sa le elimine prin rinichi, ori piele, daca nu primeste cantitate suficienta de apa.
Toate organele interne ale omului au nevoie de apa , iar  daca apa e insuficienta in organim  acesta se vestejeste si se usuca asemenea plantelor uscate din lipsa de apa, caci toate organismele vii au nevoie de apa si fara apa nu poate exista nici viata si nici sanatate. Si toate acestea se intampla din cauza ca nu bem suficienta apa din comoditate ori obisnuinta, si mancam nenatural, mai mult uscaturi,.